Fysiske utskeielser

Et vennepar har kjøpt den gamle presteboligen i Vigmostad, og jeg var der på dugnad i begynnelsen av september. Det er veldig koselig, og jeg slapper skikkelig godt av. Hodet kan liksom være helt utkoblet på slike dager…

Slik ble det også i dag. Ankom litt før 10, og der lå det 5 kubikk med pukk/singel som skulle kjøres inn i den gamle prestegården. Det ble et par trillebårlass, og de siste gikk inn døra rett før halv fem!En herlig økt!

Fikk en god middag og hyggelig samtale etterpå. Kjøreturen hjem gikk greit, men jeg tror nok det blir en rolig kveld. Er ganske maroder i kroppen. I morgen er det først trening med John, og så flytting med Ingunn – så da håper jeg å få myknet det til litt igjen.

Mens jeg var borte ser det ut som jeg har solgt enda et bilde – dette er fryktelig moro!!!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.