Flott dag

Begynte dagen med klatring på Spicheren. Både Ingunn og jeg satte nye perser. Så tok vi en spasertur i Bertes akkurat i det sola gikk ned:

20051211bertes_pano.jpg

Fikk også tatt et selvportrett jeg ble ganske fornøyd med der i kveldssolen:

20051211selvportrett.jpg

20051211bertes.jpg

20051211bertes_solnedgang.jpg

Nå skal det bare sløves litt før jeg skal bort for å holde foredrag om “Det lekende mennske” i Lund kirke. Mulig jeg kommer innom med en oppsummering sent i kveld… Det blir iallfall veldig spennende – gleder meg veldig, og er rimelig godt forberedt!

Mandag morgen: Foredraget gikk egentlig veldig bra, selv om det til tider var veldig stille i lokalet. Det hadde vært moro å gjøre det om igjen, men vi får se på etterspørselen. Har sovet dårlig i natt – veldig mye som kværner i hodet. Får prøve å begynne nøstingen et sted nå, og se om jeg kan komme i mål med ting til jul…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.