Full pott

I dag har jeg solgt bilder. Ganske mange, og til god pris! Det gjør sitt til at jeg i mitt første år som HOMO LUDENS går med et lite overskudd. Det er langt over forventning, og jeg er svært takknemlig.

Dagen begynte ganske rolig. Leste litt, og var noen ærend i byen. På vei hjem fikk jeg telefonen. Så gikk det slag i slag i noen timer, og plutselig var faktura sendt og handelen i boks! Var helt skjelven etterpå. Mye stress, men det var verdt det.

Skal bruke litt tid i helgen på å finne frem bildene og litt annet småarbeid i forbindelse med oppdraget.

Kjenner at denne økonomiske tryggheten gjør at jeg ser januar og februar lysere i møte. Nå skal jeg ha full fokus på to ting jeg håper å få ferdig til jul! Kan nok bli jobbing både i helgen og til uka, men nå har jeg iallfall mindre å tenke på ellers!

Ingunn var med på Spicheren for å klatre, og vi perset begge to. Det var veldig gøy! Etterpå gikk vi ut for å “feire min suksess i næringslivet” med en enkel middag. Deilig dessert på hotell Norge, før vi dro oss hjem til sofaen. Nå venter vi litt på “Politiagentane” – og det er vel ett av de siste TV-programmene som vises her mens jeg bor her. Til helgen skal TVen ut!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.