Mye som skjer

Etter frokost bar det rett til Prestheia. Der var det siste visning på leiligheten til Ingunn. Det blir skikkelig flott, og det var heller ikke så mye som må ordnes før nøkkeloverdragelse i neste uke.

Bilen er ikke helt god om dagen, så jeg tok rett og slett å parkerte den på Kristiansand Bilverksted i lunsjen. Så får vi se hva de finner ut. Det er liksom som gassen ikke virker. Bilen er skikkelig treg. Det passer dårlig nå da – når det skjer så mye.

Ingunn dro akkurat ut av døra med DIGER sekk. Regn og ekkelt utevær. Neste uke starter jo flyttingen, og da hadde det vært veldig greit med bil…

Eksporterte foredraget til CD og fikk låne en XGA-prosjektor til søndag. Håper dette blir bra. Skal ha før-premiere hos ei god venninne i morgen kl 12. Har også lagt foredraget på nett, men vil ikke at hvem som helst skal kunne laste det ned. Her finnes jo en del av mine beste bilder…

Så var det trening med John på Spicheren. Vi holder koken, og øker stadig. Tror det kan bli noen vannvittige tider under Ridderrennet i år. Jeg må bare få trent litt mer utholdenhet. John gjør det flere ganger i uka, mens jeg ikke har fått satt av noe særlig tid til det. Nå er det ikke helt håpløst. Hadde en times løpetur på sandstrand i Sør-Afrika. Det gikk bra. Er fremdeles ikke helt 100% i kneet, og det hemmer litt. Tenkte jeg skulle få prøvd litt spinning igjen. Det er jo snilt på beina hvis en ikke tar helt av…

Nå har jeg spist middag, og tenkte jeg skulle flytte litt rundt på ting i leiligheten. Må prøve å bli litt mer strukturert i jobbing. Det er mye som skal unna før jul…

Senere: Har fått ryddet unna litt på arbeidsrommet, og opprettet tre nye undersider på www.keltiskfromhet.no. Nå er det en del litteratur tilgjengelig bl.a.

Så skal jeg legge meg tidlig, og prøve å få en “headstart” i morgen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.