Spennende dag

Var veldig sliten etter klatringen i går, og også etter frokost. Tok det derfor ganske rolig da stillheten senket seg i heimen. Leste litt mer i boka til Charles Ringma – “Søken etter stillhet”. Så hadde jeg et flott menneskemøte og en god lunsj på Hotel Norge.

20051207lindisfarne.jpg

Samtalen var veldig godt, og det kom opp en del gode tips til levd liv… Noe som opptar meg veldig om dagen. Egentlig opptar det meg generelt, men det blir spesielt nå i forbindelse med foredraget om “Det lekende mennesket” som jeg skal holde på søndag. Kan bli spennende å se hvor mange som dukker opp der…

Etterpå fikk jeg julegave på forskudd, og nå hører og hører jeg. Her er det mange flott irske sanger. Her er coveret:

20051207cover.jpg

Den skal nok bli anmeldt på nettstedet www.keltiskfromhet.no etterhvert. Inntil videre er jeg på jakt etter en sang jeg kan bruke til å legge under lysbilder fra Lindisfarne. Her er det muligheter for det… Gleder meg til å sette meg skikkelig ned med tekstene!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.