Hjemme igjen

Kom hjem litt før 22 i går kveld, men det er først i dag jeg har kommet i gang igjen. Begynte med det vanlige – pakke vekk og tømme e-poster og sånn. Skal holde foredrag om “Det lekende menneske” i Lund kirke på søndag. Har funnet frem masse bilder nå, og skal prøve å sy det sammen. I en pause i dette arbeidet lagde jeg julekort til FRIFO – det var de som sto bak friluftskonferansen på Røros:

20051206julekort_frifo.jpg

Har satt sammen nesten 100 bilder i foredraget nå, og avtalt en prøvevisning på fredag kl 12. Dette blir veldig spennende. Utrolig hvor mye jeg har på hjertet…

Fikk oversendt et julekort i deler fra en kunde, og nå har jeg satt det sammen med ett av mine bilder. Forstår stadig nye ting i Photoshop, med god hjelp fra Ingunn.

Så har jeg gått igjennom bildene fra turen, og her er noen fra Røros, som viste seg fra sin beste side på iallfall lørdagen, men også søndagen:

20051206roros1.jpg

20051206roros2.jpg

20051206roros3.jpg

20051206roros4.jpg

20051206roros5.jpg

20051206roros6.jpg

Et utrolig fotogent sted. Veldig synd at det var så hastig. Neste gang må jeg ha både ski og tid…

Senere: Har fortsatt en del med foredraget, og nå er det hele 93 bilder på 45 minutter. Mulig jeg må begynne å snevre litt inn… Fikk noen spennende tall fra Eivind på Juvente-kontoret. De har våpenkampanje om dagen, og profilerer at Norge er verdens største våpeneksportør pr. innbygger. Spooky… Når skrev VG om det???

Nå er det snart klatring etterfulgt av liturgisk aftenbønn. Det skal bli deilig!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.