Litt Texas

Frokost 07 som vanlig, og veldig motivert og klar for ny eksamen i økofilosofi. Slik skulle det ikke gå… Telefonen ringte, og jeg fant ut at jeg hadde oversett et møte kl 09. Så da måtte jeg dit. Det var forsåvidt spennende, men litt utenom planen…

Da jeg kom hjem fra oppgaven fremdeles ikke kommet, og jeg satte i gang med å purre. Fikk tak i Petter, og han stadfestet at oppgaven ble slik jeg hadde foreslått. Derfor gikk jeg i gang!

Oppgaven kom etterhvert, og lyder slik:

Ta utgangspunkt i ”forkleet” (trakten) til Arne Næss og drøft forholdet mellom dypøkologi og keltisk kristendom.

Avbrøt for trening med John på ettermiddagen. Det var en skikkelig gjennomkjøring, og jeg merker at kroppen begynner å komme i siget igjen. Vel hjemme igjen lå “This is the Sea” på DVD fra Nomekajakk i postkassa. Til anmeldelse på adrenaline.no. Jeg rekker nok ikke det før jeg drar grytidlig på onsdag, men vi måtte bare se den under middagen.

Utrolig mye fine scener, selv om det kanskje blir litt vel mye tidevannssurfing. Det har vi jo ikke så mye av her. Jeg synes kanskje det er mer spennende med større variasjon. Padlingen i Lofoten er altfor kort! 🙂 Dokumentaren der de padler rundt Tasmania (3 jenter) er også veldig spennende!

Nå prøver jeg å få litt mer økofilosofi ned på skjermen, og så skal det bli en tidlig kveld!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.