Endelig i farta

Det har gått noen dager, og nå begynner det å løsne… På fredag fikk jeg unna et foredrag før lunsj: “Kristendom og friluftsliv“. Det skal jeg bruke på Røros til uken. På ettermiddagen fikk jeg unna en del småting, og på kvelden gikk Ingunn og jeg på Spicheren for å klatre. En kjempeøkt!

Lørdagen opprant fullstendig til flytting for Dagmar i Grimstad, men så ble det bra også! Alt kom på plass, så nå er det bare småting igjen. Men, det er jo ofte dette som tar tid. Avsluttet kvelden med reker og Gudrun og Odd. Veldig koselig.

I dag – søndag, fikk jeg unna en bokanmeldelse på adrenaline.no før lunsj. Så fikk jeg besøk av MoNo, og etter en stund møtte vi en haug med Juvente-folk til pizza nede i byen. Veldig hyggelig å møte unge idealister, selv om jeg da kanskje føler meg litt gammel… Det er snart så jeg kan være pappaen til noen av dem…

Nå i ettermiddag har jeg lest ferdig boka til Paulo Coelho – “The Zaphir”. Ikke på langt nær hans beste, men helt klart lesverdig!

Etter en skikkelig barbering av hele hodet, har jeg lest en artikkel av Arne Næss i Alternativ Framtid fra 1993. Begynner å forberede meg på siste essayet i Tromsø. Har allerede gjort ferdig en del referanser og modeller, og håper at jeg kan få dette greit til! Får oppgaven i morgen tidlig. Vet ikke den eksakte ordlyden, bare at den skal handle om Næss sin økosofi T og den keltiske spiritualiteten. En spennende kombinasjon!

Av alle ting avslutter vi kvelden med TV. Jason Bourne går på NRK, og jeg har både lest bøkene og sett den på kino! Får benytte anledningen – nå er det bare 3 uker til jeg kvitter meg med TVen. Da blir stuen et rom for samtale, avslapning og lesing. Ikke lenger et alter der TVen står på toppen… DET skal bli deilig!

Tror det kan bli hektiske dager i morgen og tirsdag, men tror det skal bli bra! Det er egentlig merkelig. En tror at det skal bli mindre å gjøre litt frem i tid, men det fylles selvsagt opp når en kommer dit… Hvoran en skal unngå det må være ett av livets store mysterier… Men, jeg gir meg ikke…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.