Litt trening og rolig oppkjøring

I dag hadde jeg en rolig morgen. Holdt på med nettstedet www.keltiskfromhet.no til ett i natt… Leste litt i boka til Coelho, og bestilte billetter til neste uke. Skal innom NPF onsdag, konferanse på Røros fra tor-lør, og så tar jeg nattbuss til mine foreldre…

Vanlig styrketrening med John i ettermiddag. Trodde jeg skulle vært skikkelig dvask i kroppen etter den lange ferien. Men, neida! Jeg løftet mer enn jeg gjorde før jeg dro på ferie. Veldig oppmuntrende! Klatringen på tirsdag var heller ikke ueffen. Får prøve å få med meg Ingunn på Spicheren i morgen – så vi kan få gått litt flere av de nye rutene. Det er mye bra der nå! (Da mener jeg ruter mellom 6 og 7-)

Har fått varmen igjen, og lurer faktisk på om det ikke må bli noe padling snart. Tror jeg skal bruke en del tid på skolearbeid og web i morgen, og så er det flytting i Grimstad på lørdag. MoNo er antagelig i byen i helgen, og da er det slettes ikke umulig at det kan bli litt padling på søndag. Vi får se! Det er jo viktig å holde rullingen vedlike…

I kveld har jeg laget vegetarisk lasagne med gulrot. Det blir spennende å smake på! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.