Bilder fra Sør-Afrika

Klarte ikke å få ut bildene i går. Frøs veldig. Gikk med dunjakke inne. Etter klatring og badstu begynte jeg å bli varm. Akklimatisering tar litt tid. Nå har jeg laget et galleri med bilder fra Sør-Afrika turen.

Dagen i dag har også vært ganske rolig. Gikk en tur til morgenen av, og var innom HiA. Lenge siden jeg har besøkt det stille rommet der. Det er mye jeg har lyst til å ta fatt på om dagen, men jeg kommer liksom ikke i gang. Deilig å ha fått publisert bildene fra Afrika iallfall.

Skal se om jeg ikke kan få krysset av litt mer på lista i kveld også. Er alene i kveld, så skal ikke se bort fra det.

Om 3 uker skal jeg holde foredrag igjen. Denne gangen i Lund kirke. Temaet er “Det lekende mennesket”, og jeg gleder meg virkelig. Fikk en del ideer da jeg spaserte i Jegersberg i dag tidlig.

Må også komme i gang med oppgaven i Tromsø. I Sør-Afrika fant jeg avslutningen på den… Får ikke nøyaktig oppgavetekst før på mandag, men tror nok at jeg får den oppgaven jeg har foreslått: Nemlig å sette den keltiske kristne tradisjonen inn som overbygning i Arne Næss sin økosofi. Det blir en slags keltisk økosofi, i motsetning til Arne sin økosofi T.

Senere: Nå har jeg oppdatert boklisten. Du verden som det ble lest der sør… Listen ligger som vanlig på www.boker.drypp.no.

Mye senere: Har spist pannekaker, og lagt inn en del timer på nettstedet www.keltiskfromhet.no. I seng litt før 01…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.