Surfing!!!

Saa var det endelig klart for surfing! Litt usikkert om det skulle vaere her paa Ansteys Beache, eller om vi skulle til Durban. Vaar instruktor – Rudi, bestemte seg til slutt for her. Det tok ikke lang tid foer hylene ljomet langs beachen!

Alle kom nemlig opp i staaende posisjon paa brettet, og var med boelgen inn til land. Naa viste det seg fort at hjelpen fra Rudi var ganske essensiell. Naar han styrte og pushet brettet til rett tid var selve “oppstandelsen” ganske grei. Aa svomme brettet ut, snu, og saa treffe boelgen er en helt annen sak…

Men, vi fikk masse positiv feedback paa surfingen i dag, og er skikkelig klar for nye oekt i morgen. Kroppene verker – det var overraskende slitsomt aa kave rundt der i boelgene. Sikkert fordi vi bruker muskler svaert uoekonomisk… Men, vi har enda to morgener til aa finpusse teknikken. Kanskje klarer vi en sving eller to?

Alan spurte om jeg hadde vaert “in the tube” paa en SMS. Tror neppe det blir denne ferien Alan, men det ser goey ut! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.