Back at Ansteys

I gaar kom vi tilbake til Ansteys utenfor Durban. Nydelig vaer, og vi var skikkelig gira paa surfing. Saa en del paa de som var ute, og bestilte time til i dag. Vi skulle stille 0830. Slik skulle det ikke gaa…

Vi vaaknet nemlig til et skikkelig norskt drittvaer. Vinden var rimelig sterk, og det boettet ned. Derfor ble det ingen surfing, og vi tok det ganske tungt. Istedet har det blitt ganske mye lesing og kortspill.

Naa er vi paa et kjopesenter i naerheten, og har spist lunsj. Innom for aa sjekke e-post, og skrive litt i bloggen.

Kjoereturen ned i gaar gikk veldig bra. Naa var det jeg som kjoerte, og det er ikke saa vanskelig aa vaere paa feil side av veien. Ingunn er ogsaa en svaert dyktig kartleser.

De siste dagene har jeg fosslest i Dan Brown sin bok – Deception Point. Boekene hanse er umulig aa legge fra seg, og jeg ble ferdig i dag litt foer lunsj. Utrolig som han kan skrive, og det er rimelig intelligente og laererike plott ogsaa…

Det er litt rart aa tenke paa at det naermer seg slutten paa ferien naa. Bare to hele dager igjen. Flyet gaar ikke foer lordag ettermiddag, saa det blir mulig aa surfe litt paa morgenen da ogsa eventuelt. Det er nemlig best ved low tide, og det er mellom 9-11 i dagene som kommer.

I gaar var det flott fullmaane, og det er mulig det gjoer tidevannet kraftigere enn vanlig. Gutta er skikkelig gira paa surfing, og jeg kjenner det kribler selv ogsaa. Badet litt i boelgene i gaar, og vi snakker skikkelig med krefter her… Du kjenner det naar ei boelge paa halvannen meter treffer deg rett i fleisen. Ikke lett aa staa oppreist da nei…

Blir nok en ganske rolig dag i dag – saa faar vi se om vaeret smiler til oss i morgen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.