Safari til fots

I gaar kjorte vi ut til Cape Vidal for aa snorkle. Dessverre var det saa mye vind at vi ikke saa noe under vann. Men, det var en flott strand. I dag kjorte vi inn i samme reservat, og naa skulle vi gaa med guide til fots!

Litt av en opplevelse egentlig. Vi var paa plass klokken 8 i lett regn. Der ble vi mott av ei dame med gevaer! Det er jo litt uvanlig, men sikkert ganske nodvendig her nede. Underveis saa vi en del dyr, men ingen vi ikke hadde sett foer fra bil. Jeg syntes det var veldig fascinerende aa se at dyrene merket oss paa lukta, mens gutta likte helller aa sitte i bil tett inntil de. Her er vi forskjellige… Vi saa flere forskjellige hjortedyr, sebra, flodhest, neshorn (paa lang avstand) og en del fugler. Underveis smakte vi ogsaa paa “monkey-fruit”, og det smakte litt som banan.

Etterpaa ble det en del lesing. Er naa i gang med siste boka: Dan Brown og “Deception Point”. Det er forferdelig spennende allerede. Gaar nok tom paa bokfronten, men da har jeg gjort unna 4-5 boker denne ferien. Det kjennes deilig!

Begynner aa faa feriefolelse naa. Jeg bruker lang tid paa det. Naa er det jo snart over. Men, det faar saa vaere….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.