Krokodiller

I dag var vi nesten paa vei til Cap Vidal, men vaeret var ikke det beste. Snorklingen maatte foregaa rundt kl 07, saa da proever vi paa nytt igjen i morgen.

I stedet ble det tennis, tur paa stranden, og saa har vi vaert i en krokodille-park. Her var det mange forskjellige typer, og vi laerte forskjellen paa alligator og krokodille. Alligatoren har ikke saa mye moenster, lever i USA og har oynene mye tettere paa hodet. Det er iallfall noen av forskjellene.

Utrolig flotte, men veldig late dyr. De kan klare seg opptil ett aar uten mat! Under vann kan de klare seg uten luft i 2 timer, det sier jo litt om metabolismen…

I kveld skal vi grille utenfor hotellet vi bor paa. Har kjoept biff og lammekoteletter. Vi maa ogsaa ned aa se om vi kan se noen flodhester og krokodiller langs vannet nedenfor hotellet. Her bor vi ganske i reservatet. Paa vei hjem fra stranden kjoerte vi langs stranda, og der saa vi plutselig nesten 20 krokodiller paa en odde. Det var ikke paa stranda, men likevel…

Alt vel!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Krokodiller

  1. Siri Søftestad sier:

    hei!!!! høres ut som et spennende dyreliv! Øsnker dere fortsatt god god tur! her i verden er det vind og… ikke så mye regn idag, heldigvis. I morgen begynner Stillhet i hverdagen. Er spent – håper de 7 vil få oppleve at Gud kommer dem i møte 🙂 Han er jo alltid tilstede nærværende så…. hils alle- Siri

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.