Siste innspurt

Avreise nærmer seg med stormskritt, men føler kontrollen er relativt god… 🙂 Vi pakket en del i går. Gjorde også litt mer på siden www.keltiskfromhet.no i går. Blant annet tok jeg noen makrobilder på vei til butikken:

20051103keltisk_kors.jpg

På dette nettstedet er det mye spennende som kan legges inn! Satser på at jeg får til en del før jul. Her er det også mange andre rundt om i landet som kan bidra. Tror dette kan bli et veldig spennende nettsted!

I går kveld hørt jeg på Jan Terje Voilaas sitt foredrag fra sin tur jorda rundt på sykkel. Han dro som respektert økonom, og kom hjem son nutcase – ifølge han selv. Underveis ble han opptatt av det han kaller syklosofi, om det skriver han i siste reisebrev:

Syklosofi forutsetter at man sykler alene, at man i perioder oppsøker ensomhet, slit og lengsel og at KISS-prinsippet (Keep It Simple Stupid) gjennomsyrer alt man gjør. Jo enklere, jo bedre. Jo enklere liv, jo større tanker. Simple living, big thinking.

Denne mannen kommer til å drive det langt etter å ha sagt opp jobben – spør du meg. Han har helt klart tenkt mye, og må jo ha en psyke som nærmer seg Bjørn Dæhlies… Blant annet syklet han 80km på en dag i India med 41 i feber… Det sier litt… Sånne utskeielser som dette er 20-30% fysikk, og resten psyke tror jeg…

Nå skal jeg bare lese igjennom oppgaven til Tromsø, og så går den også avgårde. Har en arbeidsoppgave liggende også, men får se hvor effektiv jeg er i dag. Har dog begynt ganske bra… 😉

Senere: Har sendt avgårde både essayet og en arbeidsoppgave. Så får vi se! Har også fått ordnet en rekke ærend, og er nå ganske godt ajour på lista mi. Nå er jeg akkurat ferdig med en del i huset, og klar for siste nedpakking. Vi drar om en knapp time, og PCen slås av nå. Så får vi se hvor lenge det blir til neste blog-oppdatering.

Vi kjører til Horten i kveld, og så videre til Gardermoen i morgen. Flyet letter 15.45, og vi er i Durban ca 14 dagen etter. Så det er en voksen flytur (via Paris og Johannesburg). Så kaster vi høstklærne, og går for shorts!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.