Passert 200

Bokanmeldelsen jeg la inn i bloggen i dag tidlig var innlegg nr. 200! Da begynner det jammen å bli litt størrelse på dette. Siden mars har jeg drevet på. Det blir fort ca 400 oppføringer på et år det…

Har ikke vært på langt nær så effektiv i dag som i går, selv om jeg fikk ut bokanmeldelsen om sitatboken til Arne Næss. Fikk hyggelige e-poster fra Flux etterpå! Det er en grei gjeng!

Har oppdatert boklisten på nett: www.boker.drypp.no. Her var det en del som ikke har blitt lagt inn. Så september og oktober er rekonstruert ut fra bokbunkene som ligger rundt om i heimen. Tror ikke jeg har misset noe. Jammen ser det ut som om lista blir ganske feit i år også. Og i januar ryker TVen! Da skal jeg skrive flott brev til NRK om at livet har tatt en annen retning… 🙂

Nå skal jeg snart møte Roger på Amigos – det skal bli godt å se han igjen, og ikke minst få litt skikkelig god mat! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Passert 200

 1. Lars Verket sier:

  Skal si dette md at TVn ryker har skapt rabalder. Det tok ikke lang tid før jeg fikk telefon… Senere fikk jeg også en e-post (av en annen – som også er anonymisert):

  “…ikke kvitt deg med TV-en, den er jo et dekorativt møbel om ikke annet – og et av vår tids viktigste kulturuttrykk. Om du skal
  kunne forstå samfunnet av i dag må nok TVn være med, dessverre. For min del er TVn grei å ha bare for på en lettvindt måte kunne bli påminnet om
  alle de tingene jeg ikke går glipp av.

 2. Lars sier:

  Og nå – 3,5 år senere har jeg passert 1500 innlegg. Har akkurat søkt opp noen sitater av Arne Næss og Gabriel Scott jeg skal bruke i et foredrag på lørdag. Bloggen er et nyttig verktør for å ta vare på gullkorn, se hvor jeg har vært og hvordan ting utvikler seg. På godt og vondt. Mest for meg selv, men med tiden er det visst en del andre som følger med også. Det har jeg et litt mer ambivalent forhold til, men stort sett oppfatter jeg det som greit.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.