Ny uke!

Da nærmer vi oss avgang til Sør-Afrika! Har gjort unna litt småting til morgenen av regninger og sånn. Så har jeg sendt oppover første essay i Økofilosofi B i Tromsø. Så har jeg fått andre oppgave i Økofilosofi A – den selvvalgte. Har fått nesten nøyaktig samme ordlyd som jeg sendte forslag på:

“Demokrati og bærekraftig utvikling. Drøft problemer og utfordringer i lys av vår tids globalisering.”

Dette skal bli moro!!!

Har stort sett bare jobbet med oppgaven i dag, og nå er jeg ferdig med første utkast. Blir sittende så utrolig konsentrert, og glemmer mat og alltingen. Nå er klokka 20, og jeg ganske kaputt. Får prøve å få meg noe mat… Tusle meg en liten tur rundt hjørnet, og se om jeg kan få tak i noe langtransportert snacks…

Fikk melding om at det ikke blir flytting på onsdag, så da er det ikke så kjørt på tid her. Har en del igjen på lista, men det ser slettes ikke vers ut. Tror dette skal gå veldig bra! Kanskje jeg skal luske meg en tur bort på Spicheren å ta litt badstu. Det er bestandig godt etter sånne voldsommen intellektuelle krumsprang…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.