Aktiv søndag

Startet dagen med klatring på Spicheren. Der var det konkurranse i går, og det betyr NYE ruter. Veldig spennende, og Hermann, Ingunn og jeg fikk en del fine turer.

Deretter bare det til Grimstad. Her sto både besøk og flytting på programmet. Gikk igjennom massevis av bøker, og har fått noen godbiter. Blant annet fant jeg et flott dikt av Grethe Risbjerg Thomsen:

JEG VIL VENDE TILBAKE
Jeg vil vende tilbage til markerne
for at oppsøge tabte spor,
jeg vil standse og lytte til fuglene,
mens min fod synker ned i jord,
for jeg føler en længsel, så klar og stærk
at den sprænger min hverdags ring,
jeg må hjem til de steder jeg kommer fra,
til de første, de sande ting.
Jeg vil sidde så stille hos blomsterne,
at de ved, jeg er deres ven,
under himlen hos regnen og træerne,
skal jeg finde mig selv igjen.

Jeg synes dette diktet hadde noen flotte naturbilder.

Vi fant også et avisutklipp fra en alkoholkampanje i 1977. Klippet sto i Porsgrunn Dagblad 24 mai. Tittelen er “Derfor drikker vi mor”, og annonsen inneholder (etter vår tids standard) sykt mye tekst…

Se annonse laget av Statens edruskapsdirektorat/Statens Informasjonstjeneste!

Så dro vi på besøk til Tove og Alan. De har vært i Sør-Afrika flere ganger, og vi fikk med oss flere gode tips. Det ble ikke så lange besøket. Nå har vi gått over til vintertid, og er ganske slakke allerede (selv om klokka bare såvidt har passert 21)… Vi er ganske klare for vår og sommer i Sør-Afrika nå ja! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.