Første oppdrag i 2006!

Det er kanskje ikke helt riktig, fordi padleguiden jeg arbeider med for KOT skal være ferdig i 2005. Men, i dag fikk jeg et oppdrag den siste helgen i juni neste år. Skal se at 2006 blir mitt første år da jeg går i “break-even”…

Etter møtet hos KOT til morgenen gjorde jeg siste finpuss på en plakat jeg har laget for Kirkeakademiet i Grimstad, og så var det klart for trening med John. Skippet bein-øvelsene, men alt det andre gikk fint! Har også mye mindre smerter i dag enn i går.

Badstu gjorde veldig godt – for hele kroppen.

Nå sitter jeg og trøkker for å få ned noe om romantikken og Arne Næss til UiT. Regner med at det skal gå greit, men har ikke fått helt hull på det enda…

Senere: Ingunn lagde god fiskemiddag, og jeg satte bolledeig. Så gikk vi inn på arbeidsrommet og var produktive. Nå har jeg gjort ca 50% av oppgaven til UiT, og fortsetter i morgen tidlig. Skikkelig deilig å være i gang. Ikke nok med det – jeg har også betalt regninger og ordnet opp i økonomien før vi drar til Sør-Afrika! Nå er det natta!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.