Tidlig start

Gikk rett til PCen etter frokost, og nå har jeg allerede lagt ut en bokanmeldelse av “Norges Fjelltopper“.

Senere: Fikk legetime 10.15, og kom hjem igjen med 20 stk brexidol. Har fått betennelse i kneet, og skal ta det rolig. Lett å si…

Men, jeg får gjøre mitt beste… Har sittet litt foran PCen, og skal se om jeg kan få noe mer ut på nett i løpet av dagen. Bør jo sette litt ned på papiret til UiT også. Tror jeg går for Romantikken og Arne Næss. Kanskje jeg kan knytte noen kommentarer til det komplekse/kompliserte som Sigmund Sætreng skriver om likevel. Det er jo en flott måte å sette det mekanistiske verdensbildet i perspektiv på…

Nå er det derimot taco og wraps til hele gjenten… DEILIG!

Etter middagen havnet jeg jammen foran PCen igjen. Skrev en lengre artikkel om turen Claus og jeg hadde i Blindleia i forrige uke. Den finnes nå på adrenaline.no under tittelen “Blindleia i værutsatt oktober“. Her er det også et galleri på 30 bilder. Her er litt morgenstemning:

20051026mer_blindleia.jpg

Nå blir det litt lesing tenker jeg – må jo ikke ta helt av foran PCen heller…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.