Rolig dag

Var ganske sliten etter gårsdagens rundtur, og har fått noe dritt i høyre kne. Derfor har det blitt en rolig dag med en god del lesing. Da passet det godt at boka til Morten og Julia kom i dag. Et praktverk av ei bok – anbefales veldig:

20051025fjelltopper_cover.jpg

Den er verdt hver eneste av sine 495,- kroner! Årets julegave spør du meg!

Ellers har jeg fått ned noen ord om høstsamlingen til NPF på Hvaler for et par uker siden. Det ble også et galleri med 37 bilder. Alt ligger nå på adrenaline.no.

I ettermiddag var det pannekaker til alle. Jeg lagde røre med halvannen liter røre, og endelig ble det nok (vi satt igjen med 3 stykker)!

I kveld er det jo klatring, men jeg sitter hjemme. Må ta det rolig med kneet. Hvis det ikke er bedre i morgen får jeg gå en tur nedom legen – mulig det er betennelse i ei slimhinne eller noe. Ikke godt iallfall… Så Ingunn og Herman får gå på klatring alene, så får heller jeg komme sterkere tilbake.

Mulig jeg får ut en anmeldelse av boka til Morgen og Julie – det står iallfall på lista (sammen med en del annet).

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.