Ut på tur – igjen!

Dagen i dag har stort sett blitt tilbrakt i Grimstad. Har hjulpet Ingunns mor med forberedelse til flytting. Dessuten har jeg gjort et “plakat”-oppdrag. Greit å få litt trening i DTP – det er ikke det jeg kan best. I kveld har jeg pakket for tur igjen…

Nå er det Borteli som står for tur. Skal dra dit i morgen. Ally-kanoen ligger klar på taket. Satser på å være i Juvatn til rundt kl. 10, og skal prøve å komme så langt jeg klarer/orker. Målet er brua ett par mil oppover elva som renner ut i Juvatn. Fra bommen og opp er det 60-70 meter fall på disse 20 kilometrene. Så det blir nok noe bæring, men håper på lange strekk med flott padling.

Har pakket med meg mat så jeg kan være borte til onsdag. Ser ut som det blir fantastisk flott sol i morgen, men på tirsdag er det meldt snø… Men, jeg har padlet i snø før! Det skal gå bra. Tar med neoprenhansker og ullvotter.

Det skal bli spennende å prøve bæring av kanoen med pakkrammen. Den skal bare tres på kajakken, men har ingen støtte. Blir spennende å se om jeg kan gjøre dette med hendene, eller om det er praktisk å bruke en snor foran og bak. Har med tau – så jeg kan egentlig få prøvd ut begge deler.

Har sendt ut en del e-poster i kveld, og tror ikke det er noe som går ad dundas mens jeg er borte. Er ikke sikker på om det er dekning oppover i dalen der… Har tatt med meg godt med lesestoff. Det er jo bekmørkt fra 19… Får satse på bålkos og lesing utover kvelden. Iallfall når det er opphold.

Får prøve å få med meg en god natts søvn nå, men regner med å være tilbake her på onsdag.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Ut på tur – igjen!

  1. Håvard Nylund sier:

    God tur.
    Egentlig litt misunnelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.