Konsert

Begynte dagen med en rolig morgen. Det gjorde godt. Har ikke kommet meg helt i vater etter helgen enda. I ettermiddag har jeg gjort unna litt ting på PCen, blant annet jobbet litt videre med Grønt kart. I kveld var Ingunn og jeg på konsert.

Det var Sparebanken Pluss som dro i gang en sponsorkonsert med symfoniorkesteret og unge solister for sine trofaste kunder. Der har du meg – så vi stilte.

Vi var vel ikke helt sikre på hva vi gikk til, og ble ganske imponert da vi så at hele symfoniorkesteret var på plass. Til og med Alfred (en vi kjenner som spiller der).

Vi fikk høre følgende (her har jeg bare skrevet av programmet, da dette var ukjente verker for meg. Det eneste jeg kjente igjen var litt av starten fra Romeo og Julie.

Program
Richard Wagner
Ouverture fra Mestersangerne. Konsertversjon
Wolfgang Amadeus Mozart
Exultate Jubilate
Solist: Ilze Kozlovska
Wolfgang Amadeus Mozart
Parto Parto, fra Titus
Solist: Ann Beth Solvang
Hjalmar Borgstrøm
Sverdarien, fra Thora Paa Rimol
Solist: Ann Beth Solvang
Sergei Prokofieff
Fra Romeo og Julie. Satser fra
suite nr 1:2,3,5 og 7
suite nr 2:1,2 og 7 og
suite nr 3:2,4,5 og 6

Det var en flott opplevelse, og vi slappet godt av!

Etterpå hentet jeg frem litt turutstyr. Skal på padletur med Claus i morgen og fredag. Vet ikke helt om det blir overnatting enda, men pakker for det. Det er nemlig ikke meldt allverdens vær. I og med at vi er i nærområdene (Blindleia), så er det jo ikke så vanskelig å gå inn hvis det blir behov. Vi får se – jeg gleder meg til å se han igjen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.