Hjemme igjen

Kom hjem rundt 02 i natt, etter en fantastisk padlehelg på Hvaler. Fergen jeg nådde akkurat i Moss var full, så jeg måtte vente på neste… Våknet med hodepine i dag tidlig, og har hatt en slapp dag. Har trent med John, men det ble lette vekter for min del… Tok færre bilder i helgen enn vanlig, men slik så det ut da vi avsluttet kurset…

20051017hvaler1.jpg

Det var meningen at jeg bare skulle ha 4 elever på grunnkurs hav, men så ble det 8 da de gikk igjennom hva som krevdes av erfaring på teknikk-kurset. Da ingen møtte til “clinics”, så ble Torbjørn med på kurset som assistent. Torbjørn jobber som sivilarbeider i NPF, og på bildet nedenfor ser det iallfall ut som om han er fornøyd med tjenesten:

20051017hvaler2.jpg

Til å lede aktivitetslederkurset stilte Thomas og Julie. Her i full mundur – havpadling på seriøste nivå krever en del utstyr. Dessverre. Men, så er det himla gøy! 😉

20051017hvaler3.jpg

Været denne helgen var helt utrolig. Ikke en sky, og mellom 0-2m/s fra N/NØ. Det blir tilnærmet havblikk på Hvaler av sånt. De fleste var veldig fornøyd med dette, selv om det ikke ble noen bølger å trene i…

Kurset vårt padlet rundt Herføl på søndagen. Vi rastet på øya med varde helt syd for Herføl, og det er ikke ofte en kan sitte her i bare ullgenser å nyte lunsjen midt i oktober! Men, det gjorde vi – med utsikt mot Sverige, Strømstad-fergen og Koster. Her er varden på øya sett mot knallblå himmel:

20051017hvaler4.jpg

Til slutt et bilde fra Børholmen, der vi fant et flott sted. Helgen resulterte i to nye waypoint til padleguiden.no (Ett på Lauer og dette). Dessuten har jeg blitt bedre kjent med Gro, som vurderer å bli min utsendte waypoint-sanker i østfold. Stranda på Børholmen er flott, og det er nydelig gressplen å ha oppsummering av kurs på. Særlig i sånt vær!

20051017hvaler5.jpg

I det hele tatt – en FANTASTISK helg!!!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.