Til Hvaler

Da er jeg klar for å kjøre til Hvaler. Ble litt hektisk i går kveld, men nå tror jeg det som må være gjort er unnagjort. Neste uke blir bare på knappe 3 dager, men tror ikke det gjør så mye.

Skal bare bytte om kajakker i klubbhuset før jeg drar østover. Nå ligger Ingunn sin Hasle på taket, men i helgen skal jeg bruke Ellesmeren. Det blir skikkelig gøy! Skal være veileder på NPF sitt grunnkurs. Er meldt sinnsykt bra vær. Ikke en sky, og mellom 0-2 m/s fra N/NØ. På Hvaler tilsier jo det havblikk…

På veien bortover skal jeg innom ei hytte med noen poser, og satser også på en stopp ved Maria-kapellet i Bamble. Der er det bare utrolig flott! Så har jeg avtale om å hente Ralf (en klassekamerat fra Bø) 14.45 på Torp Flyplass. Så drar vi sammen til Hvaler. Blir vel en Horten – Moss løsning.

Satser på å få tatt masse bilder i helgen, og håper jeg finner lading til kameraet. Det ordner seg sikkert. Har iallfall med lader. Har forstått at det er dusjer med mynt-i-kast, og da må det vel være en kontakt eller to på deling også…

Men, da er det på tide å kjøre. Tilbake sent søndag eller mandag morgne. Får se hvor mye jeg orker å kjøre etter kurset er ferdig 17 på søndag.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.