Syndle

I dag har jeg padlet i Syndle nord for Grimstad i hele dag. Vannet er ikke så veldig stort, men når en skal følge langs kanten av hele vannet og alle øyene blir det en del… GPSen viste litt over 3 mil på 6,5 timer… Godt og varmt, og et flott lys:

20051012syndle1.jpg

Fant tilsammen 10 overnattingsplasser, og det skulle vel holde for de fleste. Det er flere fine sandstrender i dette vannet.

Fikk telefon fra Torbjørn i går (NPF), og det blir ikke teknikk-kurs på meg i helgen. Skal istedet være veileder for grunnkurset. Det blir jo minst like spennende! Skal avtale litt program med han i morgen. Har også disponert foredraget til lørdagskvelden, og tror jeg skal klare å komme innom litt av hvert…

Blant annet noe om hvorfor jeg padler. Stillheten som en viktig del av opplevelsen. Noen ganger var det VELDIG stille i Syndle, men det er veier på mange sider. Dessuten var høstfargene ganske sterket. Dette bildet favner litt av begge deler:

20051012syndle2.jpg

Det ble sent i kveld (var ikke hjemme før nest 20), men har god tid nå – det er nemlig fotball (Hviterussland – Norge). Fotball er jo ikke akkurat min sterke side, selv om jeg nok ikke kvalifiserer helt for “Heia Tufte” enda…

Men, det er på tide å skylle utstyr – henge opp og komme seg i seng!

Bare ett til før natta:

20051012syndle3.jpg

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Syndle

 1. jaap van der vliet sier:

  We come in june 2006 .
  Can you help us with some information about fishing for pike (gjedde) in the lake syndle.
  Where the good places are, or what are the best lures or a map of the water(s) or pictures about the lake and surrounding.
  Thanks for your time.

  Jaap van der Vliet
  Netherlands

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.