Flott padlehelg

Allerede torsdag kveld var vi klare for å ta helgen, og ankom hytta ca 23. Etter et nattbad og en lang, god natts søvn – var det klart for padling. Mye padling. På fredagskvelden kom også MoNo, og sammen hadde vi mye moro. Her er noen bilder fra helga:

20051010hytta1.jpg

Link til padlegalleri på adrenaline.no fra helgen. Skrev også en liten artikkel til galleriet.

Så gikk jeg løs på alle bildene fra i sommer, og skrev artikkelen “Stemninger fra sommeren 2005”. I billedgalleriet er det hele 142 bilder. Så alt i alt har jeg i dag publisert 187 bilder. Noen få er dobbelt, men likevel…

Har også fått en del bilder og tekst jeg skal få inn i Powerpoint. Har fått en liten jobb der dette er saken. Tror det skal gå greit. Prøve å få unna litt i kveld.

Har fått en del faglitteratur fra SeaKayaker i USA, og har prøvd å lese litt. Noe av det jeg leste har jeg brukt i den ene artikkelen på adrenaline.no. Det går mye på redning og teknikk. Blir spennende til helgen med teknikk-kurset. Håper jeg kan få en del bra bilder.

I morgen blir det nok mye Powerpoint og Grønt Kart. Hvis jeg får mye inn i “boksen” i morgen, så satser jeg på å padle Syndle på onsdag. Det hadde vært deilig. Og så kan jeg heller ta for meg boksen igjen på torsdag. Fredag drar jeg til Hvaler for å delta på padlekurs (teknikk-kurset til NPF). Når dette er tatt har jeg alle kursene til forbundet tror jeg. Det har gått fort… Har en del egentrening foran meg, men synes jeg er godt i rute. Deilig å bruke Ellesmeren i helga – stor forskjell fra Navigatoren.

Avslutter dagens oppføring med et flott bilde av min kjære og meg i hver vår liten kvinne med liten k:

20051010hytta2.jpg

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.