Mer tasting

Fikk unna en del småting på søndag kveld og i dag morges. Så gikk jeg i gang med oppgave ved UiT. Egentlig en drømmeoppgave:

“Redegjør for ulike etiske posisjoner når det gjelder menneskets forhold til naturen og drøft problemer knyttet til dem. Hvilke(n) posisjon(er) vil du selv argumentere for? Begrunn svaret.”

Føler jeg har kommet greit i gang, men det går nok noen timer.

Kjenner jeg er litt daff i kroppen etter en rimelig intens helg. Sånn er det bare. Skal prøve å få jobbet litt med Grønt kart i ettermiddag/kveld. Har konstant lyst på tur i kajakken, og lurer på om jeg ikke skal la meg friste etter møtet med Grønn Hverdag til lunsj i morgen. Det er jo viktig å komme godt “inn i” Ellesmere-kajakken til jeg skal delta på kurset på Hvaler om 14 dager.

Har også sjekket opp på dunjakke-fronten, og det kan gå mot ei skikkelig feit jakke fra Mountain Equipment. Vi får se. Det hadde vært deilig å være god og varm i padlepausene…

Artikkel og bilder er oversendt til Padling, og det skal bli fint å komme på trykk der igjen. Selv om det er dugnad for NPF og Padling.

Ramler stadig inn noen småoppdrag. Så jeg skal klare å ha til mat i oktober også… 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.