Første tur!

I dag sto første padletur i den nye båten på programmet, og Inge ble med. Vi byttet underveis, og Inge hadde aldri sittet i en bedre kajakk. Og han har prøvd en del. Båten – av typen Boreal Design, mod Ellesmere, er utrolig lett å rulle med. Her har jeg akkurat kommet opp igjen av vannet:

20051001ny_kajakk.jpg

Etterpå var det rett på Samsen, og så besvimte jeg litt i godstolen. Før Ingunn og gutta kom hjem. Da var det rett ut igjen, og volleyball og tennisfotball sto på programmet. Så i dag har jeg vel vært i aktivitet i nærmere 6 timer…

I kveld har vi kost oss med kyllingvinger og litt TV. Nå har jeg gjort ferdig galleriet fra Bergen, og skal prøve å få lagt ut artikkel og bilder på adrenaline.no før jeg kubber.

Galleriet ble på hele 60 bilder, men er av ganske varierende kvalitet. Artikkelen skal NPF bruke i magasinet Padling.

Fikk eksamensoppgave fra UiT i går, og den var midt i blinken. Tror det skal gå rimelig greit å besvare den. Skal redegjøre for ulike etiske posisjoner når det gjelder menneskets forhold til naturen, og redegjøre for hvilken posisjon jeg selv har…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.