Julaften

Gjorde ferdig en artikkel til padling i dag tidlig, før jeg dro til et spennende menneskemøte i Grimstad. Der benyttet jeg samtidig anledningen til å se meg litt rundt vannene Rore og Syndle. Begge disse skal kartlegges nå i oktober. De så flotte ut fra veien.

Vel hjemme var det klart for “Julaften”. Alt utstyret hadde nemlig kommet fra Bergen i dag, og jeg hentet det hos DFDS på kaia. Her var det ny kajakk, en sammenleggbar kano og en helt rå tørrdrakt! I tillegg til litt andre småting. Blant annet en ny padlevest. Her er det mye nytt som skal prøves i dagene som kommer.

I kveld har jeg fått ryddet opp i en gammel bærbar, så denne endelig virker. Så lenge ikke alle i husstanden er på nett er det manko på maskiner – for å si det sånn.

Så har jeg lappa sykkelen til Ingunn. Sykkel er iallfall alle nødt til å ha!

Akkurat nå bøtter det ned, men jeg planlegger litt å dra avgårde til bortelid på søndag. Skal utforske elvesystemet nord for Juvatn. Det er 15-20 kilometer med padling i 500-600 meters høyde. Ser utrolig flott ut på kartet.

Det avhenger av at jeg får montert Ally-båten. Det er mange deler, men jeg satser på at det lar seg gjøre… Skal se om jeg kan få inn et lite forsøk i morgen.

I morgen har jeg avtalt en tur i den nye kajakken sammen med Inge kl 11, og så blir det klatring med Anita ++ kl 14. Så morgendagen ser ikke så gal ut! 🙂

Men, først skal jeg prøve å få en litt tidlig kveld. Føler liksom at jeg fremdeles er litt skjev etter kjøringen natt til mandag. Jeg takler dårlig å gå på akkord med døgnrytmen.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.