Tasting og atter tasting

I går var det mye skriving. Først en rapport på hele 13 sider, og så en oppgave til økofilosofi-studiene i Tromsø. Det var skikkelig moro, og i dag har jeg fått en god tilbakemelding fra veileder. I dag har jeg også skrevet en artikkel om veileder-kurset i Bergen.

Artikkelen er skrevet både for NPF og for adrenaline.no. Den skal inn i bladet Padling, og det er en stund siden jeg publiserte der sist. Greit å ta opp kontakten igjen. Tenkte kanskje jeg skulle sende inn noen bilder for å være med på åreats forside også. Tok et flott bilde av Ingunn i høydeformat i sommer:

20050929ingunn.jpg

SENERE: Nå er jeg ferdig med artikkelen, og sender den over til forbundet. Får vel legge den ut på adrenaline.no også. Får se hva jeg rekker. Har nettopp kommet fra trening med John. Vi har tatt opp igjen styrketreningen etter sommeren. Du verden så fort kroppen taper seg – iallfall på de øvelsene vi trente gjennom forrige vinter. Men, nå er vi i gang, og Ridderrennet er det store treningsmålet!

Har kjøpt inn spareribs, og tror ingen av gutta har smakt det før. Spennende!

Så får jeg se hvor mye jeg orker/har tid til senere i kveld. Nå er iallfall billedgalleriene fra Lindisfarne på plass: www.keltiskfromhet.no

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.