Bergen

Har blitt litt lite med oppdateringer her i det siste. Føles som om jeg lever livet inne i en sentrifuge om dagen, men satser på at jeg kommer ut tørr bak øra…

Har plukket ut bilder til galleriet om pilegrimsleden til Lindisfarne. Det ble over 100 stykker, men jeg kan jo ikke bruke alle… Har også registrert www.keltiskfromhet.no, og det er i orden nå.

I går kjørte jeg fra Kristiansand til Bergen langs kysten. Det var mye veiarbeid, bommer, tuneller og ferger. Hjem igjen kjører jeg Setesdalen. Kom frem til Glesvær syd på Sotra etter 10 timer kjøring. Der traff jeg Julie og Eivind (som er med og arrangerer), og jammen var ikke Kristin der også. Hun var med på en tur over Folgefonna for noen år siden. Du verden så liten verden er…

Natten ble tilbragt i bilen på kaia i Glesvær. Blåste som besatt, og jeg trodde bilen skulle velte noen ganger. Heldigvis gjorde den ikke det. Hvis ikke vinden løyer frem til helgen kan kurset mildest talt bli utfordrende…

Tok bussen inn til Bergen i dag tidlig, og sitter nå på en nettkafé på Galleriet ved Torgallmenningen. Skal i møte med mulig sponsor nå klokken 12. Det blir spennende!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.