Spennende NTB-melding

Med min fortid i avholdsbevegelsen har jeg alltid fått høre hvor mye bedre det hadde blitt dersom vi kunne drikke som franskmenn. Vårt Land på lørdag hadde en liten notis om en undersøkelse vinbransjen har gjort i Frankrike. Roper de for sin syke mor kanskje?

Ikke vet jeg, men her er notisen fra Vårt Land

MINDRE VINGLADE
PARIS: Franske menn og kvinner drikker mindre vin enn noen gang siden vinbransjen begynte å føre statistikk. En rundspørring i Frankrikes voksne befolkning viser at 40 prosent av de spurte aldri tar seg et vinglass.
Bare 32 millioner franskmenn, det vil si omtrent halve befolkningen, sier nå at de er glade i vin. Bare 21 prosent av de spurte over 15 års alder sier de regelmessig tar seg et glass vin eller to til maten, eller uten mat for hyggens skyld.

Dette blir jo spennende å høre/lese mer om…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.