Kristiansand igjen

Kom hjem sent i går kveld. Nå står kameraet og sender over 409 bilder fra turent til PCen. Håper det er noe fint der… Pilegrimsleden ut til Lindisfarne var en helt fantastisk opplevelse. Her er ett bilde som forhåpentligvis viser det:

20050919lindisfarne.jpg

Det er en del på lista i dag og i morgen, men skal prøve å ta det med ro innimellom. Trenger å lade opp til eksamen i helga. Da går nemlig den store “veileder I Hav”-eksamen av stabelen. Tror det bare blir hyggelig, men det er litt ambivalens mellom hygge og prestasjon her.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.