Durham

Avslutter Englandsturen i Durham. Ser paa katedralen hvor St. Cuthbert er gravlagt. Enorm kirke, helt paa hoyde og bredde med Nidaros. Har fatt veldig mange inntrykk denne uka…

Tar baaten hjem i kveld.

Akkurat naa sitter jeg paa biblioteket i Durham, og har lest igjennom eposten. Har fatt tilbud om flere jobber, og et bud paa domene. Det kan trengs, for det har blitt litt boker paa denne turen kan en si… Men, jeg har faktisk avslaatt en jobb allerede. Skal prove aa gaa for det som er min innerste lengsel naa, og da maa det vaere fysisk aktivitet inne i bildet…

Eller som jeg har funnet ut av her: “The Homo Ludens way of Life”

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.