Newcastle

Kom hit i gaar, i et vanvittig regnvar. Fant et greit og billig sted aa bo paa universitetet, og sov 11 timer i natt. Hele Newcastle var dod kl 18 i gaar kveld. Ganske annerledes enn i Norge. Folk er ogsaa ekstremt hoflige. En politimann paa jernbanestasjonen fulgte meg 100 meter for aa vise meg hvor turistinformasjonen var.

Der fikk jeg hjelp til aa booke et rom, og det var en fin spasertur dit i regnet.

I dag har jeg vaert innom noen bokhandlere, og er naa paa byens bibliotek. Skal sitte a lese noen timer, og saa gaar ferden videre til Berwick upon Tweed, hvor Mecky henter meg i kveld. Saa blir det Lindisfarne frem til neste fredag. Gleder meg!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.