I Stavanger

Da er jeg på vei til Lindisfarne og England. Startet dagen på Spicheren sammen med Harald, og vi hadde en heavy klatreøkt. Gjorde unna siste pakkingen, og så hentet Harald meg.

Han hadde nemlig investert i nytt kjøleskap, og det skulle opp trappa. Det gikk akkurat! Men, det var ikke mye mer enn 5 cm klaring.

På toget til Stavanger gjorde jeg unna en hel haug med økofilosofi. Leste 70 sider omtrent, og er nå godt over halvveis i den tykkeste boka. Blir nok mer når jeg venter på fergen i kveld. Fremmøte er halvannen time før fergen går litt før 21. Så ankommer vi Newcastle ca 14 i morgen. Dermed er vel boka ferdig i morgen ettermiddag tenker jeg. Men, det er flere…

Fikk også en e-post over hva jeg bør ha med meg når jeg er på Lindisfarne. Blir spennende å se om jeg finner stedene og tingene!

Litt rart å dra avgårde sånn her midt i september, men spennende også! Nå sitter jeg på biblioteket i Stavanger. Lesesalen er helt tom, mens PC-salen (med 20 PCer) er stappfull, og det er konstant kø utenfor døra…

Bøker er ikke hva det engang var…

Men, off we go! Next stop England! 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.