Møte og sluttspurt

Våknet til regnvær på verandaen, og arbeidet med en prosjektskisse frem til lunsj. Da skulle jeg i møte angående samme prosjekt, og det ser ut til å bli spennende. Time will show! Etterpå var jeg nedom Harald for å hjelpe han med litt web-ting. Tror han syntes ting ble litt klarere…

Vel hjemme har jeg fortsatt på todo-listen etter ferien, og nå er det neimen ikke mye igjen. Skal jobbe litt med retreat i kveld. Har fått brosjyren, så den sender jeg ut digitalt til de som var med forrige gang. Den ligger også på www.stillhet.info.

Har også lagt ut en anmeldelse på adrenaline.no av et kart over Telemarkskysten som jeg kjøpte i sommer. Det er skikkelige saker. Sliter litt med telting – at det skal være forbudt utenom anviste plasser. Kan egentlig ikke skjønne hvorfor de skriver det. Skal forske litt på denne saken fremover…

I kveld blir det god middag, pakking og litt mer webbing. Skal jo avgårde til Lindisfarne i morgen, og målet er en skikkelig klatreøkt med Harald før jeg tar toget til Stavanger. Vi får se hva det blir tid til… Det er landskamp i kveld, og da er det jo plutselig 2 timer da en kan gjøre helt andre ting! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.