Arendal, regnskap og flott kveld

Begynte dagen på morgenbussen til Arendal. Hadde en avtale med FNF Agder der kl 09.45. Utrolig flott vær, og jeg rakk såvidt nedom Pollen før jeg dro tilbake 12.15. Her var det mange som koste seg i sola:

20050906arendal1.jpg

Synes også jeg fikk et artig bilde av kirkespiret rett før jeg gikk på bussen:

20050906arendal2.jpg

Vel hjemme var det full spiker for å få på plass regnskapet hittil i år. Har nå inngått avtale med Grimstad regnskap, så endelig skal jeg slippe alt dette knotet. Leverte innregistrering til momsregisteret lovlig sent, men håper at jeg unngår fengsling… 😉

Ifølge regnskapsfører skulle det være gode muligheter for det, og jeg er glad for at dette nå er i trygge hender. Så får det heller koste litt..

Mens jeg var i møte med ny regnskapsfører, så var Ingunn på visning i sin nye leilighet på Prestheia. I begynnelsen av september ser det slik ut innvendig og på verandaen:

20050906hus1.jpg

20050906hus2.jpg

20050906hus3.jpg

Så avtalte vi ompakking i Kongsgård Allé, og rett ned på Maxi. Her ble det kyllinglår, loff, potetgull og litt salat. Middagen, med fantastisk utsikt, smakte utmerket. Da vi syklet hjem hadde vi en fantastisk flott oransje sol. Antagelig en av sesongens flotteste kvelder, og ikke helt umulig at det var siste sommerkvelden i år… Skal visstnok begynne å regne i natt.

20050906bertes1.jpg

20050906bertes2.jpg

20050906bertes3.jpg

20050906bertes4.jpg

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.