Mer jobb, valg og film

I dag fortsatte jeg med www.greenmap.info – også kalt Grønt kart for Kristiansand. Etter et par timer dro jeg til byen for å stemme. Her traff jeg Harald, og vi hadde flott lunsj i Langfeldts. Der han har båten.

Harald hadde vært på Litlos, og hadde store gnagsår. Men, det hadde vært en fin tur. Så flotte bilder på PCen hans.

Da Ingunn kom fra jobb dro vi til Fiskebrygga for å spise. Det var utrolig deilig! Etterfulgt av stor is på Mamma Mia. Avsluttet kvelden med “Giganten”. En slags dokumentar om Erik Bye. Den var utrolig fin!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.