Jobb – kirke – studie

Begynte dagen med Grønt kart, og gikk så i Gudstjeneste. Flott begivenhet der Tone Benestad ble innsatt som diakon av Skjevesland. Så litt mer jobbing før jeg tok med økofilosofien ut i Jegersberg. Vi har hatt et utrolig flott vær i dag:

200500904studier.jpg

Pensumet i dag var “bærekraftik utvikling” og Brundtland-kommisjonens rapport. Ganske spennende å lese i sol og fuglekvitter under furuene i Jegersberg.

Jammen ble det ikke et bad også! Hadde ikke hodet under, da jeg har vært halvt forkjølt siste halve uka. Men, det gjorde godt! Nesten 20 grader fremdeles tenker jeg.

Så lagde jeg båtpoteter til Ingunn og gutta, og Ingunn er nå snart ferdig med stekte kyllingfileter til oss alle. Det blir deilig middag på verandaen. Blir vel ikke altfor mange til av dem… Dessverre.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.