Flyttesjauen over ++

Litt spesiell dag med sykdom og sånn, men har nå gjort unna hele flyttesjauen av mine domener. De er nå samlet hos Domeneshop. Bortsett fra dette – som befinner seg i Statene. Tenkte jeg kunne vise frem visittkortet Ingunn lagde til meg i sommer:

20050830visittkort.jpg

Etter en vellykket flytting av:
– adrenaline.no
– digital-info.no
– necstasy.net
– gearmania.com
falt jeg for fristelsen til å se på utløpte domener. Da viste det seg at homoludens.no var blitt ledig. Jeg sier ikke mer… Så nå kan du 0gså nå meg på lars@homoludens.no.

Dermed ble det tur til byen for å sende egenerklæring på faks hos Harald. Han holder ut med meg… Postet også momsregistrering til Fylkesskattekontoret, så nå håper jeg det ikke blir fengsel… Hentet billetter til Lindisfarne og litt andre småting.

Vel hjemme ble det mere IT-ting, før jeg syklet opp til min bror, Birger. Her ble det dugnad sammen med fattern. Så fikk vi opp taket på loftet.

I det hele tatt en ganske mettet dag. Må si jeg ser frem til senga nå. Har fått litt tilbakemeldinger på foredraget, og skal innarbeide det litt i morgen. Konferansen begynner ikke før 09.30, så jeg skulle ha tid til det etter frokost.

Friluftskonferansen jeg skal delta på i morgen og overimorgen ser veldig spennende ut! Referat kommer!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.