Ny uke!

Etter en litt treg start har jeg fått fyrt unna en del i dag tidlig. Skal holde foredrag på en friluftskonferanse, og det er jeg stort sett ferdig med nå. Har også fått ordnet opp i det meste i forhold til å studere økofilosofi i Tromsø i høst. Til slutt har det blitt litt mer sånne IT-ting og oppdrag.

I kveld er det nytt intro-kurs, og det 4 stykker påmeldt. Av de kom halvparten, og her ser vi Inge sammen med Terje og Kim. Vi hadde en effektiv runde i vann, før vi hadde teori etterpå. Kursene begynner å bli “vane” nå, og er en fin aktivitet hver mandag. Vi har allerede en påmeldt til neste mandag.

20050829introkurs.jpg

Det blåste ganske kraftig fra NV i dag, men vi var ganske i le – iallfall for bølger. Mine foreldre er værfaste i Hirtshals, men har fått grei overnatting.

Ellers serdet nå ut som det blir en kajakk til på meg, og jeg tror at en plass i kajakk-klubben er ledig. Den er i samme høyde som den jeg bruker i dag, og det er helt perfekt!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.