Moms og sånn

I dag har jeg jobbet litt med Grønt Kart, og skrevet litt på foredraget mitt til neste uke. Det skal være friluftskonferanse her i byen, og jeg skal snakke om “Støy og stillhet”. Dessuten har jeg funnet ut at jeg har underslått moms, så nå må det ryddes.

Regnskapsfører er leid inn fra i dag, og i morgen blir jeg medlem av momsregisteret. Så får vi se hva jeg må gjøre for å komme på rett side av loven igjen. Jeg prøver å gjøre så godt jeg kan, men det er så mye forskjellige regler. Det føles deilig å ha satt alt bort, selv om det koster dyrebare kroner.

Klatret på Spicheren for første gangen etter sommeren. Harald var med, og vi klatret begge opp mot det beste vi gjorde før sommeren. Jeg kom opp en 6+ på topptau, og prøvde meg på en ren 7’er. Det siste gikk ikke så bra, men det er jo moro med litt falling også…

Så lagde jeg middag til Ingunn, og været var slik at vi kunne spise på verandaen. Det er vel en av de siste middagene der i år kanskje…

I kveld har det vært rolig. Ingunn har vært på foreldremøte, og jeg harr gjort litt forskjellige småting. Har begynt på biografien Nelson Mandela har skrevet om seg selv. Skal prøve å være litt forberedt til vi kommer til Sør-Afrika i begynnelsen av november.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.