Nytt oppdrag

Begynte dagen med møte hos KOT, og de vil gå videre med Padleguiden. Den forrige som ble lansert i juni hadde 6 forskjellige padleruter. Den nye skal ha 10-11 til. Veldig moro at etterspørselen etter sånt er stor!

Etterpå var jeg nedom Logos II – båten som ligger til kai her. Veldig stor bokhandel, men stort sett amerikansk vellykkethets-teologi. Det er vel ikke helt det jeg mest forbinder med kristendommen.

Så var det deilig lunsj sammen med Harald og John. Hyggelig!

Vel hjemme igjen fikk jeg ordnet opp i reisebestillingene til Lindisfarne, og oppdatert kalenderen min på nett. Begynner å få et “grepa tak” i to-do-listen nå. Selv om det er et par ting som begynner å bli presserende. Skal prøve å få unna litt av det i morgen. I kveld er det nemlig konsert med Hanne Boel, og Ingunn har fått billetter. Tror det skal bli moro, og håper det er opphold litt til…

Litt senere: Det ble det ikke. Her bøtter det ned… Tenkte bare jeg skulle skrive at fra i morgen av blir det litt mer bilder i bloggen også. Finner ikke igjen CDen som fulgte med kameraet, og da blir det litt dumt å skifte PC. Men, nå har jeg fått tak i en CD fra en annen som har samme kamera. Så, da blir det en ordning med bilder!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.