Små ærend

Dagen i dag har vært mye små ærend, og så sendte jeg avgårde min første faktura for høsten.

Så, det tusler inn litt her og der.

Høsten begynner å ta form, og jeg skal prøve å få oppdatert kalenderen min på nett snart. Slik det ser ut nå så blir jeg borte 10d i september (Lindisfarne – retreat), 3-5d til i september i Bergen (eksamen som instruktør i kajakk) og 16d i november (Sør-Afrika). Det holder tror jeg. Vurderte å dra til Bulandet på stormsamling også, men jeg må se det litt an.

Det er noe med å holde seg i nærområdene. Det er mer enn nok morsom padling her. I går var det jo intro-kurs, og vi snakket om en tur til Lista for å leke i bølgene. Håper det blir litt sånn i oktober. Det hadde vært veldig gøy!

Har ikke fått gjort noe fysisk i dag. Dagen startet med regn, og har gått over til sol nå i kveld. Det pleier jo å være klatring med Blindspor på tirsdager, men det kommer ikke i gang før 20. september.

I kveld er Ingunn i bursdag hos Linda, så da “stuller” jeg litt i huset tenker jeg. Har ryddet i kjøleskapet, og nå skal jeg lage litt middag. Lesing og stillhet er ikke så verst… Så skal jeg gjøre litt IT-arbeid i morgen…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.