Jobbedag

I dag har jeg brukt en del timer på adrenaline.no, og nå ligger det dagbok og billedgalleri fra padleturen i forrige uke. Dessuten har jeg ordnet en del småting, og vært i et møte angående en web-jobb.

20050818store_buskjaer.jpg

Bildet over er fra dagboka, og viser overnattingen min på Store Buskjær. Et fantastisk sted…

Derfor har jeg ikke fått prøvd den nye kajakken i dag heller. Satser på en tur i morgen tidlig tror jeg – det er meldt veldig fint vær. Begynner å få unna en god del på TO-DO listen, men det er jammen en god del igjen også.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.