Ny kajakk

I dag har jeg byttet rundt med kajakk. Den gamle kajakken – en Sibir Expedition – er byttet mot en Nelo Navigator. Mot et mellomlegg selvsagt. Den gamle kvinnen med liten k har gjort sitt, og nå tar jeg i bruk yngre krefter.

Den nye kajakken er gul, og har 3 istedet for to luker. Begge de store lukene er også avlange, og det er praktisk. Tror det blir ganske likt pakkesystem som på den gamle. Egentlig er de veldig like. Dette er også en skikkelig langturskajakk. Blir spennende å se hva slags maxfart jeg kan få til i denne. Mulig denne båten er litt raskere… Vi får se!

Så var det rett hjem til hjemmelaget pizza, og avgårde igjen for å seile med Frode. Han har en dansk grinde på 28 fot, som jeg ikke har vært med i før. Det var spennende! Vi hadde godt med vind, og det krenget bra! Veldig moro!

Vel hjemme var jeg helt mettet med inntrykk, og løp derfor en tur. Tok lengste runden i lysløypa i Jegersberg, med en innlagt svømmetur i Jegersbergsvannet. Var borte nesten en time. Veldig deilig sommerkveld!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.