Dagbok, Amigos og polering

Dagen startet ganske rolig. Lagde frokost til gutta – siste dagen med ferie for de. Så dro jeg avgårde til HiA.

Her var det folksomt, men ikke på biblioteket. Hadde med meg den bærbare, og skrev ut dagboka fra i sommer. Fantastisk greit å sitte med digitale kart, tracks og waypoints. Mye enklere å huske tilbake. Når jeg samtidig også hadde bildene lagret på dato, så ble det ganske så greit. Skrev nesten 8 A4-sider, så dette blir bra. Satser på å få det på nett så fort som mulig.

Ringte Roger på ettermiddagen, og han fikk sultfølelsen med en gang. Derfor ble det en etterlengtet Super Nachos på Amigos. Utrolig deilig! Nå har jeg frekventert dette stedet i over 15 år, men har fremdeles ikke bestilt noe annet enn denne retten…

Etter litt middagshvil (det trengs etter de porsjonene), så dro jeg ned i kajakklubben. Her tok jeg ut kvinnen med liten k, og ga henne en skikkelig polering. Målet er å bytte henne ut med en annen kvinne med liten k i morgen. Vi får se – jeg er spent!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.