Ferien over…

Så er ferien over, og her sitter jeg med masse inntrykk, store stabler med tøy og utstyr som skal pakkes bort. Siden sist har jeg vært i Sunnmørsalpene, og padlet fra hytta til Lillesand. Bilder og diverse kommer etterhvert.

Har nemlig ikke gjort så mye annet enn å komme inn døra. Ble hentet av Ingunn i Lillesand i går. Da hadde jeg padlet fra hytta på mandagen. 5 dager med padling. Har brukt tiden til å finne overnattingsplasser på strekningen, og har en del perler på lur nå! Regner nok med at www.padleguiden.no blir operativ i løpet av høsten.

Du verden så flott skjærgård vi har!

Jobbmessig ser det greit ut. Har en del å ta fatt på, så jeg behøver ikke å jobbe mye for å finne nye ting! Det er deilig!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.